Ondersteuning

Ondersteuning directie en staf
Ik lever graag een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Daarom zoek ik de samenwerking en verbinding binnen organisaties. Dit vraagt om méér dan adviseren op afstand. Ik begeleid ook graag bij het uitvoeren en realiseren van beleid en plannen.

Ontwikkelingen in organisaties kunnen veel vragen van medewerkers. Zeker als zij functioneren op een niveau of in een functie waarbij van hen krachtig leiderschap en management wordt verwacht. Door uitbreiding en/of toenemende complexiteit van taken, een overvolle agenda of andere factoren ervaren zij niet meer de 100% aandacht aan alle taken te kunnen geven die zij wensen.

Met een passende ondersteuning op maat kunnen zij dat wel. Ik bied deze ondersteuning als directiesecretaris, schaduwmanager, sparringpartner en coach-on-the-job. Dit ondersteunen en begeleiden op de achtergrond zorgt ervoor dat anderen kunnen schitteren.

Ondersteuning professionals
Ik geloof dat mensen gelukkig zijn en maatschappelijk kunnen bijdragen als ze leven en werken vanuit hun drijfveren. Van veel professionals wordt verwacht dat zij daar zelf sturing aan kunnen geven. Niet voor iedereen is het een vanzelfsprekendheid om die verantwoordelijkheid te nemen. Ik wil mensen helpen bij het ontdekken en inzetten van hun persoonlijke beweegredenen. Vanuit leren kun je creëren, en dan maak je als mens, als werknemers en als organisatie daadwerkelijk stappen.

Met gerichte workshops op maat en individuele coaching nodig ik de mensen uit om het beste in zichzelf naar boven te halen en in de anderen met wie zij samenwerken. Daarbij maak ik graag gebruik van kunstzinnige werkvormen. Workshops kunnen gaan over empowerment, timemanagement, drijfveren, aandacht en organiseren, Smart plannen schrijven.

Kynto is geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).